2011. december 18., vasárnap

Új stoy a láthatáron.....

Sziasztok! Tudom most az Átbulizott éjszaka következményei-nek a következő részének kellene jönni de most valami mást hoztam. Azt is tudom hogy még elég korai,de megfogalmazódott bennem pár story alap ötlete. Az előző blog közvélemény-kutatása szerint TWC-t szeretnétek. Eddig 3 story van meg a fejemben....Most kaptok egy rövid ízelítőt belőlük és arra kérlek titeket,hogy szavazatok arra amelyik jobban tetszett nektek....( A szavazás már elkezdődött) Az is lehet,hogy megírom majd mind a hármat,még nem tudom döntsétek el ti!
Az előző közvélemény-kutatás szerint szeretnétek,hogy folytassam a mostani storyt. Igen,folytatni fogom csak most egy kicsit megakadtam vele. Ígérem karácsonyra itt lesz a rész. Addig is szavazzatok. Na itt a 3 story  alap ötlete:

1; Furcsa valóság

A történet csak a Kaulitz-ikrekről szólna.Az ikrek együtt vannak,a média is tudja már ezzel nem keltenek nagy botrányt.Egy nap elmennek sétálni egy sikátorba érnek ahol megtámadják őket. Tom nem bírja megvédeni Billt.Bill próbál védekezni,de leszúrják,majd a támadók elmenekülnek. Tom azonnal hívja a mentőket,akik jönnek ahogy tudnak. Mikor kiérnek nem sok jót jósolnak Billnek.....később a kórházban meghal. Tom nagyon magányos lesz,gyötri a bűntudat,a temetés alatt is csak egymagában ül.Bill eközben már a mennyben van.... Az Úr látja,hogy mennyire szeretik egymást ezért ad még egy esélyt Billnek.De egy feltétele van ami nagyon súlyos.....és ami nagyon fáj az egyik ikernek.
2;Pokoli szerelem

Kaulitz-ikreket csecsemő korukban elválasztják. Tom a pokol ura lesz Bill pedig halandó marad.Bill vesz egy könyvet de nem tudja,hogy az egy varázs könyv,s ezzel megidézi Tomot. Tom eredeti célja,hogy megöli Billt,de nincs szíve hozzá,inkább úgy dönt,hogy leviszi magával az alvilágba. Bill először megrémül,majd észere veszi a közös vonásokat,amiket Tom is észrevesz. Napokkal később Bill haza megy kérdezget Simone-tól Elmeséli neki,hogy Tomot elvették tőle.Tom napokkal később visszamegy. Bill  az alvilágban elmondja amit tud édesanyjától. Tom ezt el is hiszi neki....de azért megcsinálnak egy tesztet.(Bill ekkor már nem fél bátyától) Majd megkapják az eredményt és kiderül,hogy testvérek. Ekkor már szerelmesek egymásba.Évekkel később tér haza Bill ahol már a szülők feladták a keresést.....magával viszi Tomot és elmondja,hogy ki Ő. Majd ők ketten leszen az alvilág uralkodói,de a meny közbe szól,hogy Bill nem odatartozik.

3; Idő utazás a múltba

Ez a story az ikrek születésével kezdődne és lényegében Tom szemszögéből lehetne látni az eseményeket. Elmondaná,hogy miken mentek keresztül,amíg idáig eljutottak.



Na ennyi lenne,remélem tetszik valamelyik.:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése