2015. április 12., vasárnap

Alone

Sziasztok! Meghoztam az új történet bevezetőjét, amihez jó olvasást kívánok! :)



Bevezető

Tom és Bill Kaulitz elválaszthatatlanok, ahogy a legtöbb egypetéjű ikerpár. Mindketten Németország leghíresebb zenekarának, a Tokio Hotelnek tagjai, két társukkal, Gustavval és Georggal.
Az ikrek gyakran mennek Los Angelesbe, vagy más városokba a banda többi tagja nélkül, ezért gyakorta megesik, hogy hetekig nem látják együtt a csapatot, amit már az egész stáb megszokott.
Egy ugyanilyen úton voltak az ikrek, mikor Billnek sürgősen haza kellett utaznia egy halaszthatatlan tárgyalás miatt, ami a modell karrierjével kapcsolatos, viszont Tom New Yorkban maradt egy zenekarral összefüggő tárgyalás miatt és megbeszélték, hogy majd a Magdeburgi lakásukban találkoznak két nap múlva. Ám amikor ezt megbeszélték egyikük sem sejtette, hogy mi fog történni. Bill hiába várta haza testvérét, az nem jelentkezett még órákkal a landolás után sem. A kisebbik Kaulitz hiába hívogatta bátyját, a telefon süket volt.

Vajon miért nem veszi fel a telefont, mikor tudja, hogy Bill aggódhat érte? Miért van a kisebbik fiúban rossz érzés? Mintha valami gond lenne…..    

* Bill szemszögéből fog íródni a történet*

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése