2014. november 1., szombat

Family's secret

Sziasztok! Meghoztam az új történet bevezetőjét, ami remélem tetszeni fog. Itt még csak nagyjából bemutatom a családi viszonyokat, a következő részekben majd jobban kibontom a szereplők jellemét. Itt viszont leírom, hogy nagyjából mire kell számítani! De nem is írok ennyit, jó olvasást hozzá! :)



Bevezető

Tom és Bill Kaulitz – Trümper 1989.09.01-én látták meg a napvilágot. Mindketten aranyos kisbabák voltak, ám volt egy titkuk. Pontosabban Simone-nak, Gordonnak és Tomnak. Erről a dologról csak ők hárman tudtak. Bill még csak nem is sejtette, hogy milyen családba született. Fogalma sem volt arról, hogy egy bizonyos dokumentum megváltoztathatja az egész életét.
Tom és Bill átlagos gyerekek voltak. Iskolába jártak, játszottak, tanultak, mint minden gyerek. Tom boldogan játszott a tíz perccel fiatalabb öccsével, ám őt nyomasztja az a titok, amit Billnek nem szabad tudnia.  A család egész Lotische-ban példaértékűnek számított, hiszen soha egy rossz vagy hangosabb szó nem volt köztük. Ha valami rosszat csináltak a gyerekek, akkor megszidták őket, de Simone és Gordon, azt az elvet vallották, hogy egy gyereknek nem segít a pofon. Persze, kaptak szobafogságot, volt nettilalom, de alapjában jó család, jó gyerekkel.
Egy nap sajnos bekövetkezett az, amitől mindkét szülő rettegett. Tom beengedett két olyan embert a házba, akit nem lett volna szabad. Simone-ra és Gordonra sokkolóan hatott a két idegen szava. Azt hitték, hogy soha nem látják már azokat az embereket.
Vajon kik lehetnek a titokzatos idegenek? Miért ijedt meg annyira a két szülő? A legfontosabb kérdés viszont az, hogy mi a titok? És Bill miért nem tudhatja?


Erre kaptok választ, ha elolvassátok a történetet. A Bevezető után már E/1-ben fog játszódni; a további cselekményt Tom meséli el. 

Szereplők: 

Teljes név: Tom Kaulitz- Trümper

Születési hely, idő: Lipcse, Németország, 1989. 09. 01.

 Tom a nagyobbik Kaulitz fiú, aki bár nem szeret tanulni és iskolába járni, nagyon jó eredményei vannak. Szófogadó, becsületes fiú, aki igyekszik kimaradni minden bajból, ennek ellenére az gyakran megtalálja Őt. Kötelességének tekinti védeni Billt, akit mindenkinél többre tart. 
Kettőjük közül Tom tud a titkokról.  









Teljes név: Bill Kaulitz- Trümper

Születési hely, időLipcse, Németország, 1989. 09. 01.

Bill a 10 perccel fiatalabb Kaulitz fiú, aki hasonlóan bátyához, jól teljesít az iskolába. Ő is kerüli a bajt, de feltűnően lányos vonásai miatt folyamatosan piszkálják, nem egyszer próbálták megverni; ám Tom mindig vele van, így nem érheti baj. Bill kölcsönösen nagyra tartja Tomot, amit ki is mond.
Ő az, aki semmit nem sejt a családjában zajló eseményekről.






Teljes név: Simone Kaulitz- Trümper

Születési hely, idő: Hamburg, Németország, 1970. 05. 12.

Simone, az ikrek édesanyja mindent elkövet annak érdekében, hogy a két fiúnak mindent megadjon. A nő nem akarta belekeverni a dolgokba nagyobbik fiát, de sajnos elengedhetetlen volt bizonyos dolgok miatt.



 Teljes név: Gordon Trümper
  
Születési hely, idő: Hamburg, Németország, 1969. 11. 20

Gordon azaz ember, aki szeret visszahúzódni a lakásuk garázsába a gitárjával és tudomást sem venni a világról. Gyakran védi meg két fiát, persze Billt megpróbálja "megférfiasítani", már ahogy egy kiskamaszt meglehet. Gordon az, aki már nagyon unja a titkolózást, de nem akar rosszat Billnek ,ezért hallgat. 



Egy kis ízelítő a szereplőkről, hogy ne csak a vakvilágba legyenek. Egyelőre ennyi a Kaulitz családról, a történet folyamán a karaktereket jobban meg fogjátok ismerni.  

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése